Buro Ad Maarsse

Opgericht in 1981 als eerste zelfstandig opererend Servicebureau in de toenmalige Snijbloemen en Potplantenbranche.

Hoeksteen van het bedrijf was per direct de coördinatierol binnen de veelzijdige organisatie Bloemen Vaktentoonstelling Aalsmeer.

Met "Activiteiten in de Tuinbouw" als titel werd het specialisme "Duizendpoot" en "Spin in het web" groeiend gehouden door de organisatie van tal van kleine en grote evenementen. Activiteiten werden opdrachten in projectmanagement en de "spin" werd specialistisch selectiever.

Tijdens de 5e editie van zijn 'eigen' evenement het Aquacorso Sail Amsterdam in 2005 werd het naderend 25 jarig Burojubileum bloemrijk gevierd. Tevens heeft Buro eigenaar Ad Maarsse aangekondigd dat het "roer om gaat ". De vakgerichte dienstverlening in bedrijfsleven en beursorganisaties werden van de eerste plaats verdrongen.

Als mede oprichter van FLOWER ACT (Flower Art Circus on Tour ) werd in 2006 de landelijke Tour gestart met tal van creatieve en entertaining. Bloemenprojecten gericht op de consumentenchakel in de sierteeltketen. Niet om alleen als commerciële basis maar vooral ook om een plaats in de sector te verwerven, door de uitvoering van de belevenis economie in de sierteeltpromotie indringend toe te passen.